۵ پاسخ

امروز دکتر تو برنامه طبیب گفت انقدر ک انفولانزا برا زن حامله خطر داره کورنا نداره نترس عزیزم

منم تست کرونا دادم مثبت شده الان توو قرنطینه ام😔،،من فقط حس بویایی نداشتم وهیچ علائم دیگه نداشتم،،مواظب باشید فقط نکات بهداشتی رو رعایت کنید،

اتفاقا شبکه شما هم متخصص زنان در مورد همین موضوع صخبت میکرد میگفت کرونا اغلب تو خانومای باردار خفیف یا متوسطه. مگه اینکه سن خیلی بالا باشه یا بیماری زمینه ای داشته باشه فرد باردار

علائمش توی هر فرد فرق داره عزیزم

من که هفته ۳۷ مبتلا شدم.در حد سرماخوردگی،سرفه عطسه ابریزش بینی و بی حالی و خستگی،بویاییم هم از دست دادم.