۳ پاسخ

من که اول قندم بالابود ماکارونی وبرنج وسیب زمینی نخورقندو شیرینی وشکلاتم نخورباچاییتم کشمش یاخرماخشک بخور میادپایین من اینجوری کردم قندم اومدپایین

سنگ پابکش چون قندکف پاجمع میشه سنگ پا قندوکاهش میده.. شیرینی جات مصنوعی هم استفاده نکن

منم قند ناشتام همینقدره ولی دکتر بهم انسولین نداد فقط گف رعایت کن . وعده های غذایی تو زیاد کن و حجمشو کم . روزی فقط 300گرم میوه بخور . شب قبل خواب یه لیوان شیر بخور . ماکارونی و برنج هم گف حذف نکن ولی کم کن همین