۳ پاسخ

میزان شیرخشک در طول روز رو نوشته رو جعبه ولی اگه به صورت کمکی شیر خودت میدی میتونی نصف اون چیزی که رو جعبه نوشته بدی
من چون کمکی بود حدود ۶۰میل میدادم که میشد دو پیمانه هر ۳ یا ۴ ساعت ولی گاهی بیشتر دلش میخواست
البته اگه مث پسر من پرخوری کنن مجبوری بیشترم بدی
کف کردن شیرم به خاطر نحوه همزدنشه مشکلی نداره

سلام پسرم سه ماه و ده روزشه کاملا شیر خشکیه تویه روز تو بیداری اگه دوساعت تا سه ساعت گذشته باشه ۲ پیمانه شیر درست می کنم می خوره اگه یه ساعت گذشته باشه فقط یک شماره می خوره اگرم تویه روز بخوابه قبلش شیروخورده باشه بعد از یه ساعت شیر می خواد که معمولا یه شماره می خوره تویه شب که خوابه از ساعت ۴ صبح هر یه ساعت شیر می خواد که هر بار میزانش متفاوته و رنج مشخصی نداره😂 اینم توضیح کامل
آره کف می کنه

من شیر خشک اپتامیل میدم ب پسر از ۱۰ روزگیش خیلی خوب وزن گرفته من هر بار که شیر بخواد ۹۰ سی سی با ۳ پیمانه شیر خشک میدم
البته شیر خودمم میدم