۳ پاسخ

ماکارونی عزیز سنگینه .ممکنه نفخ کنه عجله نکن.ازحالا بهش نده

غذای مورد علاقه پسر منه..اب بزار جوش بیاد بریز داخلش بزار تا بجوشه ابش تموم شه مثل کته میتونی یکم مواد ماکا ونی متناسب با سن کوجولوت جدا درست کنی بهش اصافه کنی یا حتی اب گوشت ماهیچه یا مرغ بعدم دونه دونه بده بهش بخوره

من کلا واسه خودمونم از شکل دارا درست میکنم پسرمم خیلی دوس داره میخوره...من یکم پیاز با کره یا روغن زیتون سرخ میکنم گوشت چرخ کرده میزنم با هویج رنده شده و رب خانگی و لوبیا سبز اینا ک اماده شده با ماکارونی میذارم دم بکشه😊😊