۹ پاسخ

وقتی لگن مناسب نباشه هم خودت هم بچه تحت فشار میمونید بهترین گزینه اینجور موقع ها سزارین

توسونومعلوم میشه لگنت تنگه؟؟؟؟؟

سلام عزیزم اگه لگنت مناسب نباشه حتی امپول فشارم بهت بزنن درد نمیگیری فقط به بچه فشار میاد...من دوتا از خاله هام اینجورن
سر تاریخ سزارین برو سزارین کن راحت

به نظر پزشک اعتماد کن.اگه امکان طبیعی داشتی واسه سزارین نوبت نمیداد.سزارین خیلی راحت و خوبه

نه یه وقت بری برای طبیعیا چون فقط دوست داری.وقتی لگنت تنگه به بچه فشار میاد برو برای سزارین

خوشبحالت

خوب عزیز وقتی لگنت کوچیک باشه خیلی اذیت میشی براطبیعی هنوز دردات شروع نشده سزارین بشی بهتره

وقتی لگنت مناسب نیست یعنی طبیعی نمیتونی.میخوای الکی درد بکشی؟؟؟
برو سزارین.

بله.
بهترین راه سزارین و کم خطر ترین