۴ پاسخ

سلام عزیزم استراحت کنین،ازدستشویی فرنگی استفاده کنین،اجسام سنگین بلندنکنین،خوراکی هایی که باعث انقباض میشه رونخورین،وقتی که دراز میکشین بالش بزارین زیرپاهاتون تابالاتر ازبدنتون قراربگیره

سلام .استراحت کامل داشته باش سعی کن فقط برای کارای ضروری فقط بلند بشی،اصلا سرپا نایست،از پله هم استفاده نکن. ان شاالله با استراحت بهتر میشی

کار سنگین نکن
توالت فزنگی استفاده کن
استراحت کن

رابطه نداشته باش از پله بالا پایین نرو کاره سنگین نکن دستشویی ایرانی نرو میگن رعایت کنی با بزرگ شدن بچه خودشو میکشه بالا فقط رعایت کن همین