۴ پاسخ

من اولا تو کهنه شور شستم هی باید میرفتم تن تن اب میکشیدم پسرمم نمیزاش گریه میکرد مجبور شدم بندازه لباسشویی ...مایع فیروز بگیر لباساشو ک انداختی لباسشویی از اون مایع بریز هم نمیزاره لباس خراب بشه هم خخخخخیییییلی تمیز میشه ...خیلی هم بوی قشنگی میده ادم کیف میکنه 😉😉
اگه جوابم کمکت کرد مفیدو بزن گلم

ازهروقت ک بخای فقط لباس های خودش باشه منکه خیلیی وقته میریزم

من از اول تو لباسشویی خودمون شستم فقط لباسشو جدا میریختم تو ماشین با مایع مخصوص

منکه از اول تو لباسشویی میشورم با تشک هاش و پتو و بالشتش