۸ پاسخ

سلام عزیزم، منم هفته ی هفتمم، هیچ علایمی ندارم، و گاهی فقط زیر دلم حالت سوزن سوزن شدن داره و سینه هام حساسه.. علامت خاص دیگه ایی ندارم. ایشاله خیره نگران نباش

سلام منم شش هفته و سه روزمه عین شما نه حالت تهوع دارم نه ویار.فقط کمی زیردلم درد میکنه و سینه هام سنگین شده. حالت تهوع میگن ارثی هست.مامان و آبجی منم نداشتن

سلام عزیزم، من هم هفته ی هفتم هستم. سینه هام فقط دردناک شدن حالت تهوع ندارم. ربطی به علائم نداره. نگران نباش.من حدودا ده روز دیگه میرم برای تشکیل قلب فرزندم.

منم مثل شما هستم عزیزم هفته ششم بارداری ام ولی هنوز آزمایش ندادم گفتم بزار هفته هفتم که شد هم دکتر میرم هم آزمایش میدم،الان زوده،منم اصلا هیچ علامتی ندارم فقط پریود نشدم و بی بی چک ام مثبت شده

سلام عزيزم منم امروز فهميدم باردارم مثل شما هيچ حالت تهوع چيزي ندارم يكم فقط زير دلم درد مكنه و تير ميكشه
البته من حساب كردم ٥هفتم هنوز دكتر نرفتم

سلام عزیزم مبارک باشه ، انشالله که تا اخر بارداریت همین جوری حالت بد نشه عزیز دلم 🥰🥰🥰

سلام عزیزم تبریک میگم بهت ،آره ۸هفته قلب تشکیل میشه،
ویار همه خانوما باهم فرق میکنه عزیزم انشالله که شما نداشته باشی
برای حس کردن حرکات جنین هنوز خیلییییی زوده
دل درد هم من دارم این طبیعیه نگران نباش
موفق باشی🥰

سلام مبارکه بارداریت عزیزم طبیعیه نگران نباش