۸ پاسخ

اتاق تاریک کن صدا تلوزیون نباشه ببین بهتر نمیشه

بهترین کار اينه سر ساعت حالا 10یا 11 خاموشی بزن.

سلام پسر منم اینطور بود ک شبا ساعت ۱۱ و نیم تا ۱۲ خاموشی متلغ رو میزدم الانم همچنان میزنم اوایل خیلی مقاومت میکرد از سر کول ما بالا میرفت گاهی گریه ک برقا رو روشن کن... خلاصه طاقت اوردم و سکوت فقط گاهی واس اینکه نترس و حس نکنه تنهاس آروم بهش میگفتم وقت خواب عزیزم لالایی میخوندم بالاخره ۱ میخوابید نم نم ساعتش رسیده بین ۱۱ونیم تا ۱۲ زودترم میش خوابوند ولی ما معمولا خودمونم بیداریم تا ۱۲

به نظر من دیگه هیچ کار نمیشه کرد هر چی چراغ خاموش کنی و خونه ساکت باشه
او دیگه به این روال عادت کرده سخت میشه عادتشو پس کرد
ولی ی راه کاری ک من پیاده کردم روش اینه که دیگه از ساعت ۸ شب دیگه نمیزارم بخوابه سرگرمش میکنم بعد دیگه ساعت ۱۱/۵ .۱۲ میخوابه اینم بعضی وقتا ننگی میکنه دیر تر میخوابه

دختر منم ۲٫۳۰ تازه یادش میاد بخوابه خخخ

روزا باهاش بازی کن تاب بخر براش توی تاب بزارش بعد اتاقو تاریک کن یکم توی تاریکی بازی کنه خودش خوابش میگیره

حتما خودتون تا ٢ شب تلويزيون ميبينيد يا لامپارو خاموش نميكنيد.. اول اينكه بچه رو حسابي خستش كنيد بعد اينكه محيط رو براي خواب زودتر آماده كنيد.. صداهارو كم كنيد نور خونه رو مساعد كنيد و اينكه حتما شكمش و سير كنيد يه دليلش ميتونه گرسنگي باشه

از یکساعت قبل از اینکه بخواد بخوابه خاموشی رو بزن .مثلا از ساعت ۹ خاموش کن بچه بفهمه شبه باید بخوابه