۶ پاسخ

سلام صبح بخیر من به مرور در طول روز میدم یه 13 تا و یه 12 تا با قطره چکان اول داخل قاشق امتحان میکنم که دقیق باشه البته دفعه اول الان دیگه جاش را روی قطره چکان میدونم، میتونیم 5 تا 5 تا بدی چون 25 تا یهویی به سختی میخورن

سلام نه گلم زیادنیست یه قطره چکون کافیه من که نمی شمارم همین قطره چکون که فشارمیدم یه کم سرخالی میشه بهش میدم البته بهداشت گفت یه قطره چکون بهش بده نمی خوادبشماری

اد پرتقالی و موزی بدید تازه باولعم میخوره نگران نباش من باطعم توتی فروتی گرفتم نخورد به زور قورت میداد ولی موزو پرتقال دوس داره

نصف نصف بهش بده همه رو بخواد یدفعه بخوره سختشه

راستی سعی کن به شب نخوره چون کولیک ( دل درد) پیدا میکنه، بعد از قطره هم مدفوعش سبز میشه نگران نشو

نه عزیز همون ۲۵ قطره که میشه ۱ سی سی