۹ پاسخ

اول ازاینکه دستکش دستش کن. بعدم لباسشو کم کن بچه گرمشه. بعدم که خودت سعی کن گرمیجات کم بخوری. بعدم بهش ترنجبین و شیرخشت بده خنکیه خودتم بخور سریع خوب میشه بچه

پسر منم اینجوری بود من این کارارو کردم خوب شد زیر سینم که میرفت بدتر میشد. با کاسنی و پنبه صورتشو بشور اونم خوبه

وای گلم گرمی شیرت خیلی خیلی بالاس صورت شو با کاسنی بشور خودتم همش سردی جات بخور

دخترک منم کم داره روصورتش بعصی وقتها زیاد میشه خودش خوب میشه

من هیدروکورتیزون ۱درصدمیزنم خوبش میکنه

سلام ماشالله گرمی جات زیاد میخوری😅😅😅منم اینجوری بود بردمش دکتر گفت فست فود ممنوع نوشابه ممنوع بعدهرغذا عرق نعنا بخورم و صورت بچه رو با شامپو بدن بچه بشورم ولی موقع خشک کردن فشار ندم صورتشو فقط با دستمال کاغذی روش بزارم ک خشک بشه و برش دارم ناخوناشم کوتاه کن خوب میشه گلم
بعدشم دکتر گفت اینا عادی هست چون بچه تا وقتی توشکم مادر هست از هورمون های مادر استفاده میکنه وقتی میاد بیرون خودش تشکیل هورمن میده و میریزه بیرون صورتش شبیه وقتی ک بلوغ میرسن و جوش میزنه صورتشون

ناخنهاشو بگیر و این به لباستون میکشه جوش زده پوست بچها حساسه بوس میکنند یا به بالشک میکشه یا به لباستون جوش میریزه

حساسیت داده چرا نمیبری دکتر؟ گرمیجات نخور ، خنکی بخور
موقع شیر دادنش هم یکم از شیر خودت بریز روی صورتش ماساژ بده

منم دخترم اینجوری شد . کلیندامایسین رو فقط رو لپش بزن اصلا نزدیک چشم نزن تا 5 روز روزی 2 بار . هیدرو کورتیزول چشمی رو روزی 2 بار تا 5 روز به کل صورت میتونی بزنی