۴ پاسخ

نه کاری لازم نیست بکنی پسرمو که ختنه کردیم دکترش گفت بعد سه روز میتونین ببرینش حموم ولی نباید جای بخیه رو دست بزنی برای پسر شمام دکتر مراقبتاشو حتما میگه که چیکار کنین

قبلش باید قطره استامینوفن بدین
بعد ختنه هم ۴۸ ساعت هم باید ببرید حمام جز دستور پزشک
ولی خیلی مراقبت میخواد گاز استریل و گاز وازلین حتما داشته باشید که بعد بخیه هی باید تعویض کنید که عفونت نگیره
اولش هر نیم ساعت باید تعویض کنید

دکترت بهت میگه عزیزم ب نظرم بعدشیش هفت روز من پسرم ک ده روزه بوده ختنه کردمش بخیه انجام دادم خیلی خوب بود

سلام نیم ساعت قبلش قطراستا بیدی
من روزی یکشنبه ختنه کردم سنتی دکتر گفت روزی پنچ شنبه حمامش بتی بیار پاسمانش بیگرم