۷ پاسخ

اگ حساسیت ندارن بده شیر گاو اگ گیرت بیاد عالیه خیلی خوب رشد میده

نه عزیزم بزار یکسال بشن بعد

بله من ب دخترم هم شیر پاستوریزه میدم هم شیرگاو

عزیزم نده چربی خونشون میره بالا نوشیدن شیر پاستوریزه بعد یکساله اصلا ربطی به حساسیت نداره بعد یکسالم شیر پرچرب باید بده الان فقط میتونی تو غذا از شیر پاستوریزه استفاده کنی

اونم‌دوتاش دخترن باید بخورن شیر .تو ایناه خیلی کار رو دوششون هست بچه داری ‌حامله.شوهرداری.ووووووو گناهدداره حداقل استخونش پر باشه

ن عزیزم وقتی خودت شیر نداری گناه دارن شیر خشک بهشون بده بچه استخونش محکم‌میشه

سلام نه زیر یکسال شیر پاستوریزه نباید داد قازی کردن نه معده بچه بهم میریزه