💟خس خس سینه در نوزادان از ۲ماه تا ۲سال
#مراقبت_کودک
♻️خس خس سینه نوزادان معمولا نشان دهنده بیماری نبوده و به راحتی قابل رفع است مگر در مواردی که با ترشحات غلیظ همراه باشد.
خس خس سینه در نوزادان زیر 2 ماه به ندرت دیده می‌شود و نشان بیماری خطرناکی نیست به گونه‌ای که مادر با تغییر وضعیت شیردهی، تمیز کردن مجرای تنفسی، باز گذاشتن راه‌های تنفسی نوزاد حین مصرف شیر مادر و ... می‌تواند این مساله را در فرزندش بهبود ببخشد.
اما اگر خس خس سینه در نوزادان همراه با ترشح غلیظ بینی و چرکی باشد نیازمند مراجعه به پزشک است؛ زیرا می‌تواند نشانه ابتلا به یک بیماری ویروسی از جمله سرماخوردگی باشد.
بروز خس خس از 2 ماهگی تا 2 سالگی نیز اگر همراه با ترشح غلیط بینی و چرک باشد نیازمند مراجعه به پزشک و دریافت آنتی ‌بیوتیک است.
❌مصرف هر نوع آنتی‌بیوتیک باید مطابق با نوع بیماری، شرایط بیمار و ... به بیماران تجویز شود مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک برای نوزاد ممنوعست
❌مصرف شربت سرماخوردگی زیر یکسال ممنوعست
❌مصرف دیفن هیدرامین زیر دوسال ممنوعست

۴ پاسخ

بخونیــــــــــد

ممنون💖💖💖🌹🌹🌹

ممنون از مطالبتون

من دخترم وقتی زیررومیشه سینش میاد ب خزخزکردن امروز بردم دکتر معاینه کرد گفت سینش مشکلی نداره