۸ پاسخ

همه میرن این ازمایشها رو..منم رفتم...ازمایش الفا هست و مهمه.بعدم انومالی هست

غربالگری دوم دیگه هم ازمایش داره هم سونو منم ان تی نه سونو نه ازمایشم مشکلی نداشت ولی بازم ازمایش دادم اینجوری بهتره که خیالت راحته . خیلی از دکترا نمیخوان ولی دکتر منم با اینکه مشکلی نبود خواست ازم

خیلی ها هستتند ک سری دوم هم ازمایش میدن نگران نباش بهتره هفته ی هفده یا هجده بری واس سونو

عزیزم این ازمایش وسونو غربالگری دومه
منم اولی همه چی نرمال بود بازبرام ازمایش وسونو دوم رو هم نوشت

وای دکتر منم وسواس داشت نوشت تازه اکو قلبم نوشت😐

منم اولیو انجام دادم برای دومیش 3هفته دگ گف بیا بهت وقت بدم،خب هم جنسیت بچه مشخص میشه کامل‌ هم فک کنم سایز ناخنای بچه و کلا بدنش باشه بازم دقیق نمیدونم ولی باید بری عادیه

عزیزم هفته ی ۱۶ آزمایشته هفته ی ۱۸ سونو

دکتر برای همه مینویسه بعضیا انجام نمیدن منم انجام دادم انومالی کاملتره ازمایشش شما هم انجام بده که خیالت راحت باشه