۸ پاسخ

سلام عزیزم هم واسه حرف زدن هم واسه راه رفتن وقت داره فعلا

عزیزم دخترتون اگه تلویزیون نگاه میکنه نذارنگاکنه توذهنش اختلال ایجادمیشه باعث میشه دیرحرف بزنه

سلام تو خونه باهاش خیلی صحبت کنید راه رفتنو باهاش تمرین کنید بچه ها تا 18 ماهگی وقت دارن راه برن

مرتب باهاش حرف بزن.بع حرکت دهانت نگاه کنه.اروم وباصدا کشی بگو تا یاد بگیره.مااااااماااااان
باااااااباااااا

عزیزم‌زیاد باهاش حرف بزنید

ta mituni tu khune bash hrf bzn azizm dir nashode koli vght dare

عزیزم اگر می ایسته یا به کمک مبل و... قدم برمیداره نگران نباشید تا ۱۸ ماهگی وقت هست برای گفتن آواها همون آ و ب و... تا ۱۵ ماهگی و کلمه تا ۱۸ ماهگی و جمله تا ۳ سالگی وقت دارن

تلویزیون و گوشی اصلا نگاه نکنه.مرتب به سمت هدچی میره درباره اون چیز حرف بزن تو خونه هرکاری میکنی فقط فقط حرف بزن به اصطلاح باید برای بچه بمب شنیداری درست کنی.فقط فقط حرف بزن و شعر بخون و قصه بگو اون کلمه ای هم که میخوای یاد بگیره تو جمله هات با تکیه و واضح بگو