۳ پاسخ

همسرم_بزرگ کردن دخترم_شیر دادن به دخترم_آرامش داشته باشم_خودم شوهرم دخترم_عصبانیت شدید_مامانم_فعلا ندارم حذف کنم_مهربونم_عصبانیتم_

سلام
پسرم/شادبودن پسرم/شادبودن ‌عاشقی کردن درکنارخانواده/آرایش کردن😂/غذاخوردن پسرم،وقت گذراندم باهمسری،بازی کردن با پسرم/استفاده زیاد ازگوشی/مادرم/جاریم لیلا/داشتن خانواده خوب ‌وزیباییم /ازدست دادن همسرم

همسرم -رسیدگی به دخترم-اداره زندگی- مادری کردنه