۵ پاسخ

عزیزم خیلی زوووده هنوز

وای خیلی زوده چرا دادی من دخترم پنج ماهگی بامشورت پزشکش این کاروکردم هنوزاسترس دارم

من چهارماهگی ب بچم میدم با نظر دکترش ولی کلی استرس میگیرم... اونوق بچه شما دل درد چیزی نشد؟

عزيزم فكر نميكني يه خورده زود شروع كردي😳
اينجوري كه شما پيش ميريد اين بچه تا ١ سالگي همه نوع غذايي ميخوره
ولي شروع زود كمكي باعث ميشه بچه اسهال بگيره چون سيستم گوارشش كامل نشده، سوء تغذيه و عدم رشد كافي و زود ول كردن سينه از عوارض شروع كمكي قبل ٦ ماهگي هستش شما بايد زير نظر پزشك كمكي رو شروع كنيد
٦ ماهگي تازه حريره بادام و فرني و سوپ به بچه ميدن

الان؟؟؟؟؟؟؟بارهنگ بادام؟
والا ۴ ماهگی هم فقط واسه بچه های کم وزن غدای کمکی رو شروع میکنن شما از دوماهگی دادی ینی؟؟؟؟