۷ پاسخ

عزیزم منم دقیقا همینجوریم
قدیمیا میگن دختر اینجوریه
و پسر زیر سینه چسبیده

احتمالا مربوط ب طرز قرار گرفتن بچست ... شاید چون سفالیکه اینطوریه

واس منم همینه رو سینه ام خالیه

سلام از این هفته شکم کمی افت میکنه و به سمت پایین میاد طبیعیه ولی بیشتر حسمون اینو میگه نگران نباشید حس میکنید شکمتون رو به پایینه و با فشاری که به سمت پایین داره گاهی صاف شدن براتون سخته و دفعات دستشویی رفتنتون زیاده چون بچه در حال چرخش هست بعد از این هفته همش میاد زیر سینه میره تو پهلو و موقع راه رفتن میاد وسط که ما فکر میکنیم اومده پایین

وای من هفته ۳۸ هستم زیرسینمه دارم خفه میشم

زیر سینه که باید خالی باشه دیگه همینجوریشم حس نمیکنی داره میاد تو دهنت؟😂
حس میکنی بابا اگه دکتر چیزی نگفته تلقین نکن

ماه های اخر بچه سنگین میشه خودش میاد پایین مال منم بالا بود الان اومده پاین منم زیر سینم خالی شده