۸ پاسخ

راجب نزدیکی باید دکترت نظر بده اون شرایطتتو میدونه

من هفته چهاردهم تو این مدت سه ماه و نیم ۳ بار شده دیگه انقد شوهرمو ترسوندم بیچاره خودش میترسه البته کمشم خوب نیس سرد میشن ولی احتیاط لازم چاره ای نیس

اینو فقط دکترت میتونه تشخیص بده چون شرایط بدنیتو میدونه من روز اول که رفتم دکتر چون دفعه قبل یه سقط داشتم گفت نزدیکی ممنوع تا طول سرویکست مشخص بشه

راستشو بخوای همه بهم گفتن مشکلی نداری اشکال نداره منم لکه بینی هیچی نداشتم ولی انجام دادم خونریزیم گرفت الان استراحت مطلقم چون پشت جفت خون هست هنوز با شیاف باید جذب بشه فقط شانس اوردم برای بچه اتفاقی نیفتاد

اگه دکترت منع نکرده نه ولی بهتره رعایت بشه و اینکه ارضا نباید بشید شما خوب نیست.باید با دکترت مشورت کنی چون اون الان بهتر بدن شمارو میشناسه

اگر خونریزی با لکه بینی نداری اشکال نداره

نه عزیزم مشکل ندار ولی ارم که به بچه فشار نیاید عذایت بشه

اگه مشکلی نداری ایرادی نداره فقط سعی کن اروم وملایم تابهت فشارنیاد