۶ پاسخ

حتما میخواید بهش قطره ی جدید بدید با دکترش مشورت کنید عزیزم
پدی لاکت رو من شبی پنج قطره میدم به دستور دکتر

سلام ، تا یک ماهگی ۵ قطره ، بعد از یک ماهگی ۱۰ قطره هم میتونی بدی ،من از کولیکید استفاده میکردم اصلا فایده ای نداشت دوباره بردمش دکتر، دکترش گل گریپ برای شرکت گل دارو براش تجویز کرد گیاهیه داروخانه داره من از اونم راضی بودم و پدی لاکت که گفت روزی ۱۰ قطره بده

پدی لاکت روزی 5 قطرس ..گریپ میکسچر خیلی سنگی بچت چن وقتشه میدی همون کولیکو با پدی لاکت بده من خودم کولیکو پدی لاکت میدادم الان پدی لاکت نمیدم دیه تموم شد

پدی لاکت برای بچه من دکتر گفت ۸ قطره بدم ۱۲ ساعت یکبار...

دیگه اون قطره هارو نده.من پسرمو بردم دکتر.گفت شبی 5قطره بهش بده.وزن پسرمم5کیلو 900هستش

نه دیگه فقط همان خریدی بده من اهورا نی نی برای بچه ام میدم خیلی خوبه یک بس