۶ پاسخ

هیچی بهتر از روغن جامد خوراکی نیست.مال پسر من انگار سوخته بود هر چیزی زدم خوب نشد تادو بار روغن زدم خوب شد

پودر بچه. روغن زیتون

ببین چه پمادی به پسرت میسازه من کالاندولا براش فایده نداشت ان ان میزنم

سلام پماد کالاندولا بزنید. ولی الان چون هوا گرمه هیچی مثل پودر بچه نمیتونه پوشک رو خشک نگه داره منتها جایی دور از بچه روی پوشک بریزید که بچه تنفس نکنه هوای پودر رو

عزیزم بهش کالاندولا بزن باز بزارش واینکه باگوش پاک کن ی ذره روغن زیتون چرب کن مقعدشو راحت تر مدفوع کنه اذیت نشه

کالاندولا یا زینک