۸ پاسخ

سلام عزیزم پسر من ک درد و تب نداشت
دو ماهگیش اذیت شد تا ۳ روز بود
ولی بعد واکسن ۴ ماهکی خوابش تا ۱ ماه و نیم افتضاح ریخته بود بهم😢😢

سلام
طبیعی عزیزم چون درد داره
حتما قطره مسکن رو سر ساعت بهش بده
پاشویه کن
دستمال خنک بذار روی سرش
تبش که بیاد پایین بی قراریش کم میشه

عزیزم انروز کمپرس یخ حتما بزار...فردا داغ ..واکسن 4ماهگی زیاد اذیت نمیشن...ازمنم فقط یکی دوساعت بیقراری کرد میگفت منو بگیرید بغل ..زود خوب میشه..

سلام زیاد طول نمیکشه تا فردا خوب میشه

هر۴ساعت دو برابروزن استا بده اروم میشع.خواب الود میشه .معمولا تا دوروژ اثرش هست😔

سلام بهش قطره استامنیوفن بدید اشکال نداره خواب میره تا بعدازظهر بهتر میشه ولی امکانش هست شب تب کنه خیلی مواظب باشید

سلام قطرشو هرچهارساعت بهش بده ی روز سختش باشه

سلام بستگی داره مال پسر من از شب حالش بد شد هنوزم خوب نشده