۷ پاسخ

روزی س وعده بده هد وعده تا ۱۵ ق مربا خوری کافیه

سلام عزیزم غذا مثل چی ؟من دخترم 6 ماه و9 روزشه وروزی دوبارکه درهرنوبت 4یا5 قاشق چای خوری فرنی یا بیسکویت مادروسوپ بهش میدم وماشالا وزن گیریشم خوبه

عزیز نیازی ب شمردن نداره هر چقد خورد بزا بخوره اونجوری بچت کم غذا میشه

باید روزی سه وعده و هر بار 10 تا قاشق چایخوری غذا بخورند. من صبح 10 تا قاشق فرنی و ظهر و شب 10 تا قاشق سوپ ماهیچه به پسرم میدم و 5 تا قاشق چایخوری هم ابمیوه

بچه تا جایی ک میل داره بده بخوره
بچتون نزدیک ب ۷ ماهس کم کم دیگ تعداد قاشقارو زیاد کن

سلام من هرچقد که بخورن میدم اصلا نمیشمارم

عزیزم هرچقدر میل بچتون باشه باید بهش بدید، به زور که نمیشه به بچه غذا داد