۶ پاسخ

عزیزم برفک هست وخیلی هم شدیده که به لبش هم زده.داخل لپ و زبونش و سقف دهانش هم هست.از داروی نیستات باید استفاده کنی.شاید لازم باشه چندتا شیشه مصرف کنی.حتما بعد شیر دادن به تمام دهن و لبش بمال که مدت طولانی بمونه.از همه مهمتر شستن و ضدعفونی کردن شیشه.سرشیشه.پستونک و حتی قاشق و قطره چکانی که به بهش دارو میدی هست.حتی شده عوض کن.مرتب سرساعت باید بدی و اگر دیدی خوب شده قطع نکن ۳ روز دیگه ادامه بده.

تو عکس شبیه برفکه. ببر دکتر یه قطره نیستات میده اگه میترسی به دکتر داروخانه نشون بده اگه تایید کرد نیستات میده

بچه منم زده من میترسم دکتر برم شما چیکار کردید؟

برفکه

برفکه عزیزم زود ببرش دکتر

سلام چرااینجوری ببرش دکتر