۱۱ پاسخ

عزیزم این درده همه ی ماست من تو دوماه4کیلو اضاف کردم جای کم کردن😭منم شکمم سره جاشه

باز تو خوبی من ۶۵ بودم شدم ۸۶ 😂😂😂

اِ😅
منم ۵۶ بودم الان ۶۵ ام
از زایمان تا الان ۲ کیلو کم کردم
شیرم میدم
ولی مشکل من شکممه😬

سلام عزیزم هر شب تو یه کاسه ماست یه کدوی کوچولو رنده کن یکم نعنا خشک یکمم اگه داری شوید خشک بزن بخور خیلی کمک میکنه به آب کردن چربی شکم و پهلو من خودمم تازه شروع کردم میخورم رژیمم دارم

من خیلی چاقم. . دقیقا مثل شدم ۵۵بودم ۶۵شدم .شکم و پهلو افتضاح شده

وای منم با شیردهی چاق شدم یه عالمه یعنی بعد زایمان تا دو هفته وزنم برگشت به قبل ولی تا الان به خاطره اینکه از شیر کم نیارم هی خوردم شدم ۷۸ کییلو
تازه غذامم‌کم کردم چند وقته دریغ از یک گرم کاهش وزن

منم شکمم هنوز اب نشده ولی از پایین تنه و صورت لاغر شدم ۶۸بودم شدم ۷۳ وعده های غذامو بیشتر کردم ولی کمتر میخورم توهروعده قبل اینکه سیرشم بلند میشم واینکه میتونی شکم وپهلوتو سلفون پیچ کنی و کار کنی عرق کنه چربی هاش میسوزه اگه واست مقدور بعد از۸شب برنج نخور

رژیم شیردهی بگیرین

کاشش من‌چاق شم

من قبل بارداری ۶۴ بودم الانم ۶۴ هستم..چاق نیست که😐😐😐😐😐

بزار بچت ک ۶ماهو رد کرد غذاخور شد رژیم بگیر