سلام چرا پی پی نوزاد سبز رنگ میشه ؟

۸ پاسخ

عزیزم چندین علت داره..
اگرشیر مادر میخوره بستگی ب غذاهای مادر داره
..علت دیگش سردی نوزاده...و گوش درد

سلام چون نوزادتون دل وپهلوش درد میکنه یا ازسردی غذایی که خودتون میخورید هسش

مال نی نی منم بیشتروقتا سبزه کم پیش میاد زرد باشه برای شیرخشکه من دکترهم بردم گفت برای شیرخشکه

پهلوی بچه رو گرم نگه دارید میگن باد خورده سرما خورده.من گرم نگه میدارم خوب میشه امتحان کنید

سلام مامیگیم یا کمرش سرماخورده یا گوشش در می‌کنه.من هروقت ببینم پشتشوماساژ میدم گرم میگیرم وویکس میزنم ب گوشش خوب میشه

بهش شيرخشك ميدين؟!؟؟؟

میگن از درد گوش یا بدنه

من از وقتی شیر خشک دخترم عوض کردم سبز شد نگران نباش مال شیر خشکشه
چی میدی بهش