۴ پاسخ

سلام ببلاک خوبه ولی اینم بگم بعضی از بچه ها خوب رومیان ولی بعضی هاشون بهترین شیر خشک تضمین شده برای تپلی شدنشم بدی اون بچه روال خودشو میاد جلو پس یه شیر خوشمزه بخر که نینیتون از خوردنش لذت ببره وانشاالله هم روبیاد اینارو گفتم که من بخاطر پسر اولیم خیییلی جوش میاوردم ولی الان هزار ماشاالله اضافه وزنم داره انقدر خودموفش میدم ،عزیزم تنتشون سلامت باشه💓

من آپتامیل کامفورت میگیرم ته مزه تلخی داره ، فکر کنم چون پروتین شیرهای کامفورت نیمه شکسته هست مزه اش هم تغییر میکنه در صورتی که آپتامیل پرو میگیرم شدیدا شیرین و خوشمزه است

گیگوز خیلی خوبه من ازش راضیم

نان فوق العاده خوشمزه و بچه رو عین توپ تپل میکنه من راااااااضیم