۸ پاسخ

یه ستریزین بخورید

اب ولرم وعسل وابلیمومعجزه میکنه😊

اب خیلی زیاد بخوری رفع میشه

خربزه نخور دیگه دستنبو بخور بجاش اصلا گلودرد نمیگیری. استرس هم نداشته باش تو ک میدونی علت گلودردتو استرس واست خوب نیس مامان مهربون

سلام حتما شیرین بوده چسبیده ب گلوت خربزه با عسل ب هیچ عنوان نباید خورده بشه

من شوهرم ۵روز پیش سرفه کرده من همش‌ماسک زدم پشت گوشام زخم‌شدن دیگه از شانسم خودمم سرماخوردم انگار دیشب همه پنجره ها باز گداشتم کرونا فراری شه خودم مریض شدم🤷‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خب خربزه خیلی حساسیت زاست من چند روز پیش قشنگ پنج روز گوشم و گلوم ورم کرده بود البته من بادمجون گوجه خربزه خورده بودم😊😊😊

سلام عزیزم حتماحساسیت داشتین گلم