۶ پاسخ

پسر چشم قشنگ من ۳ماه و ۱۲روزشه میوفته رو شکم یه کم هم میتونه دستش بیاره سمت چیزی

ن عزیزم چهار ماهگی برا سینه خیز زوده دختر من تازه اخرای شیشه تازه چند روزه سینه خیز می‌ره نگران نباش

دختر من دوشنبه چهار ماهش کامل میشه ولی حتی یه ذره هم یه وری نمیشه سینه خیز جای خود ولی چیزای جمع و جور ک تو دستش جا شه نگه میداره بازی میکنه

نه سینه خیز که تا ۸ ماهگی هم نمیرن
دمر میشن و گردن میگیرن

اینم عکس عزیزم دیشب میخاست بخابه ازش گرفتم

دختر من دمر میفته. انگشت شستش رو میمکه. دستش رو بلند میکنه اسباب بازیشو میگیره میخوره دهنش. یقه جلوی لباسش رو میگیره میاره، بالا تماشاش میکنه. قربونش برم😍😍