۵ پاسخ

توکه دیگه سختهارو رد کردی کم موندی مامان مهربون، من کلی عقبم ولی خستم😔

عزیزم علائم داری؟؟؟
ان شاءالله به زودی ، راحت و صحیح و سلامت زایمان کنی🙏

هنوز که تا ۴۰ هفته مونده از زمان باقیمونده نهایت استفاده رو ببر و حسابی پیاده روی و ورزش رو توپ رو انجام بده انشالله زایمان راحتی داشته باشی ورزش ها رو تو سایت مادرشو میتونی ببینی

اخ اخ الهی دورت بگردم انشالله زایمان کنی بسلامتی منم مث شما بودم رفتم بیمارستان گفتم درد دارم بعدش دوشب تو زایشگاه بستریم کردن انقد اونجا روحیه ام بد شد گریه کردم ک با دعوا مرخص شدم ب شوهرم گقتم باید پول بدی برم سزارین اختیاری

فک کنم دوسه روزه زایمان کنی ایشالله