۵ پاسخ

سلام هر هر ساعت قطره کولکید بده

نفخ معده داره واس همین سرخ میشه باپاهاش دوچرخه بزن ک باد معدش خالی بشه دور نافشو با روغن زیتون 5بار ماساژ بده خلاف عقربه های ساعت

سلام عزیزم.ربطی به کار کردن شکمش نداره.پسرتون کولیک داره.کولیک ی دل درد هستش که اکثر بچه ها دارن.بزرگتر که میشن خوب میشن.دارو هم دکتر میده ولی زباد تاثیر ندارن.معمولا کولیک صبح وشب سراغشون میاد.

پسر من ک کلا در حال زور دادنه،شکمشم خوب کار میکن

خوب سعي ميكنه مدفوع كنه فكر نكنم جاي نگراني باشه ، دختر منم صبح ها اونجوري هست