مامانا کسی تو بارداری با هواپیما سفر رفته؟

۴ پاسخ

سلام. من هفته پیش رفتم سفر با هواپیما.. اوکی بود همه چی مشکلی نداشتم🙂 البته قبلش پرسیده بودم و دکترم بهم گفته بود مشکلی نداره بری.. من آخر سه ماهه اول هستم🤗🌺

من همیشه با هواپیما میرفتم شهرستان فشارم بالا و پایین میشد، الانم میخواستم برم ولی مامانم اجازه نمیده

به خاطر تغییر ارتفاع و تغییر فشار خصوصا در سه ماهه اول و آخر توصیه نمیشه. اما قبلش با پزشکتون مشورت کنید

بله من چهارماهم بودالبته قبلش ازدکترنامه گرفتم ویه سونورفتم که مطمئن بشن بچه سالمه وچیزیش نیست ..