۳ پاسخ

سلام عزیزم خب خیلی خوبه که سیرت شبکه باعث میشه بچت دل درد نمیره هضمش براش راحت تر باشه نگران نباش
عیبی نداره موقع خواب نمیخواد اروق بگیری فقط زیر سرش موتکا متناسب ماهش بذار زیر سرش که شیر نشکنه گلوش

من یه جا خوندم اگه نوزاد زیر سینه خوابش ببره ینی سیر نمیشه البته نمیدونم درسته یا نه باز شما به دفعیاتش نگا کن اگه کمه ینی سیر نمیشه برای شیرت سوپ جو اش جو خیلی خوبه قوت دار میکنه
دختر من تا یک ماهگی اروغ نمیزد دکتر گفت مشکلی نداره فقط به پهلو میخابوندم الان تازه تازه اروغشو میگیرم

عزیزم خواب هم باشه بغلش کن تا حتما اروق بزنه