۸ پاسخ

اره دقیقا منم اینجوری ام
یعنی یه روز شیر پرید تو گلوش دست و پام خشک شد تنها بودم نه قرمز شد نه هیجی ولی من ترسیدم میخواستم برم خونه همسایه مون😂😂
وقتی خوابه همش میرم بالا سرش ببینم نفس میکشه

خیلی ها اینطورین. من هم هستم. روزهای اول که من شیر هم نداشتم. بچم همش گشنه بود کلی وزن کم کرد. من هم یک عالمه گریه کردم. تو خواب هم گاهی میرم نگاه می کنم ببینم راحت نفس می کشه. ولی واقعا باید از حساسیتمون کم کنیم. آدم اینجوی داغون میشه

منم دقيقا همينم و تو نگاه اول همه اينو متوجه ميشن

من اصلا 😐فقط وقتی‌نگران شدم گریم گرفت ک زردی داشت روز۴ام بستریش کردیم بیمارستان

فک کنم وقتی یه نی نی کوچولو میاد تو زندگی مامانا..اون کوچولو همه زندگیشون میشه..پسرم که ازوقتی اومده همه زندگی من شده..این حساسیتا طبیعیه منم همینجوریم..

وااای دقیقا خصوصا که فرزن اول باشه و بی تجربه وااای چرا جیش نکرد چرا اروغ نمیزنه چرا گریه میکنه ....مامانم همیشه حرف خوبی میزنه میگه گریه زبون بچس نمیتونه بخنده بگه دلم درد میکنه ک یه مادر همیشه نگران بچه اش هس و خواهد بود پس سعی کن بیش از حد حساس نشی نه اینکه خدای نکرده اهمیت ندی حساسیت زیاد خودتو اذیت میکنه

منم همیتطورم تازه میشینم گریه میکنم اخه تو نت خونده بودم بچه دست پاش بپره تشنجی میشه
پسر منم دست پاش میپرن و من خ نگرانم

این ی مریضی ک اکثر مامانا درگیرشن منم همینطورم😂😂