۵ پاسخ

ببخشید میشه بگین چطوری فهمیدین که حساسیت داره به پروتئین گاوی؟

سلام عزیزم بهتر از 4ماهگی شروع کنی بخوردن که باعث حساسیت بچه نشه

پسر منم داره ، پروتیین گاوی رو حذف کنیدد ، شیر،ماست،دوغ،کشک کره ، هر چیزی که توش این چیزا باشه ، مثلا پفک ،بیسکوییت هایی که با شیر ،شیرخشک ، درست شده باشن ، من سه هفته رعایت کردم ، بعد دوباره ازمایش مدفوع بردمش ،عامل آلرژی منفی شد ،، اما همچنان فعلا باید رژیم رو ادامه بدم

توخوب میشه اصلامصرف نکنین من پسرم چهارماهشه هنوزلبنیات مصرف نکردم

اول از همه رژیم غذاییتون رو باید درست کنید
شیر خشک مخصوص هست میتونید از اون استفاده کنید