۶ پاسخ

خب این کجاش نگرانی داره اکثر بچه اول عقب میرن چون بچها با هم فرق دارن عزیرم نگران نباش بعدش بعضیا شونم اصلا چار دست و پا نمیرن با گرفتن اشیا را ه میوفتن

آره بابا نگران نباش رونیا همه مدلشو رفت اوایل دنده عقب میرفت
بعدش ب پشت میخوابید دنده عقب میرفت آنقدر خنده دار بود الان دیگه چاردست و پا میره

عزیزم سعی کن بخاطر نشستن هرروز تمرین کنی باهاش لخاطر چهار دستو پا مشکلی نیست عقبی رفتن طبیعیه پسر منم تازه ک راه افتاده بود عفبی میرفت ممکنه یکدفعه راه بیفته

سلام بچه منم خیلی دیر نشست وقتی میگیری بغلت بزار بشینه بعد اسباب بازی هاشو بزار دورش متکا بزار دورش تا کم کم یاد بگیره وقتی داره دنده عقب میره یعنی کم کم یاد میگیره چهار دست و پا بره اصلا نگران نباش

خب نشينه اون دنده عقب ميره يني ميخواد ياد بگيره كه بخيزه .. خودش ياد ميگيره روي زمين ميترسه دورش بالش بزاري عادت ميكنه

براش صندلی اموزشی بخر