۴ پاسخ

سنتی بخیه میزنن دردشم زیاده بچه خیلی اذیت میشه ،ولی حلقه از اسمش مشخصه پوسته آلت بچه رو با دست عقب میکشن ی حلقه میندازن دورش ب مرور اون پوست میمیره وخشک میشه بعد با حلقه میوفته فقط چند ساعته اول بچه اذیت میشه

سلام،،ختنه سنتی چندتا بخیه میزنن،،ولی حلقه ای ی حلقه میندازن دور پوستش

عزیزم من پسرم سنتی ختنه کردم بخیه زدن فقط تا جیش کنه اذیت داره بعدش اصلا نداره تب هم نکرد بستگی به بدن بچه داره چه حلقه باشه چه بخیه تا ک بچه جیش نکرده اذیت داره

پسرمو روز سه‌شنبه ختنه کردم فقط همون روز اذیت کرد یخورده الان خیلی راحته بازی می‌کنه میخنده