۶ پاسخ

به هیچ عنوان گیاهی و جوشونده به بچه نده شربت زینو کولیک دکتر به بچه من دادسریع خوب شد

سلام با روغن سیاه دانه و روغن زیتون ماساژ بده شکمشو . دور ناف بر عکس عقربه های ساعت و پهلوها و زیر دل . پاهاشو هم ماساژ بده خیلی خوبه دختر منم نفخ داشت این کارو کردم بهتر شد هر روز یه بار خوب انجام بده تا روغن جذب بدنش بشه

شربت کولیکز عالیه چند قطره بده موقع دردش

سلام بیشتر خودت رعایت کن هرچی نخوری نفخش کمترمیشه

سلام عزیزم من گرمیچر استفاده کردم خوب بود میتونی روی شکم بخوابونیش پشتش دست بکشی آروم میشه بچه

سلام عزیزم خودتون باید چیزهای نفاخ نخورین به هیچ عنوان،حبوبات و لبنیات و بذارین کنار نخورین