۵ پاسخ

عزیزم ۲۸ ب بعد حرکات مهمه
من هفته ۲۹ هستم دو روز بود بچم تکون نمیخورد رفتم دکتر
بهم گفت از این ب بعد اگه ۳ ساعت تکون نخورد این کارو انجام بده
اگه باز حس نکردی حتما برو دکتر
گفت خیلی از مادرا میگن شاید بچه خوابه یا یروز تنبلی میکنه بچه بعد خودش خوب میشه ولی دورباشد اومدن رفتن سونو دیدن بچه از بین رفت بعضی وقتا نگرانی لازمه

گفت شام یا نهار غذاتو که خوردی بعدش ی چیز شیرین بخور برو تو ی اتاق ساکتو تاریک ب سمت چپ دراز بکش
با کسی حرف نزن با گوشی هم ور نرو حواست کامل ب شکمت باشه
اگه توی یک ساعت ۴ تا یا بیشتر تکون خورد خداروشکر سالمه ولی اگه کمتر تکون خورد حتما برو دکتر ضربانشو بگیره

من فکر کنم این دو سه روز ب اندازه دو سه سال پیر شدم
خداروشکر از دیروز تاحالا بازم تکون میخوره دخترم

ی چیز خیلی شیرین بخور و ی چیز خیلی خیلی سرد
یا بستنی یا ی لیوان اب چنتا توش یخ بنداز ک قشنگ سرد باشه

ضربان دخترمو گرفته بود گفت کند میزنه
معمولا بخاطر حرص و جوش اینطور میشه ها

نگران نباش عزیرم اما پیگیر باش منم یادمه تو همین هفته ها بودم دوروز بچم کم تکون خورد کلی گریه و زاری... اما بی فایده(کلی دلیل میتونه داشته باشه...نزدیکی، خوردن غذای سنگین مثلا من به روغن حیوانی واکنش نشون میداد بچم و تکون نمیخورد، شب بد خوابیدن ،طرز قرارگرفتنش تو دلت و....)
همون چیز شیرین بخور دراز بکش، باهاش حرف بزن نازش کن سوره عصربخون براش' حتما تکون میخوره عزیزم
فقط الکی غصه به دلت و تو دلیت راه نده

نه عزيزممم چرا بيخودي نگران ميشيو استرس ميگيري
بچه ست ديگه يه بار شيطونه يه بار تكونش كمه يه بار يه تيكه از بدنت خودشو سفت ميكنه

سلام.نگرانی نداره منم یه روز بچم از صبح تا شب که بخوابم تکون میخوره یه روزم برعکس شب تاصبح فقط تکون میخوره ، دیگه نگران نمیشم ... خدا خودش مراقبشونه ، استرس بیشتر باعث میشه بچه حرکتی نکنه بیخیال که باشین حس میکنین

برا منم اصن تکون نمیخوره