۸ پاسخ

میشه خوابید اما از ماه پنج و شش بارداری به بعد تا میتونید به پهلو بخوابید ،بیشتر به پهلوی چپ ،
چون هر چه بارداری بزرگتر میشه رحم بزرگتر میشه وتمام وزن رحم و جنین در حال رشد رو ،روی کمر و دل و روده و سیاهرگ بزرگ شما می اندازد وهنگام خوابیدن به پشت باعث اختلال در جریان خون و بین مادر و جفت و جنین میشه و خونرسانی به جنین کمتره ....
تا میتونید به پهلوی چپ بخوابید تا خونرسانی به جنین بیشتر باشه و وزن گیری بچه بهتر صورت میگیره

در حد پنج دقیقه که خستگیت دربیاد اشکال نداره

از هفته ۲۰ دیگ نباید رو کمر خوابید...باید به پهلو بخوابی مخصوصا پهلو چپ...به کمرم فوقش ۵ دقیقه بیشتر نمیشه

من از ۱۸ هفته دیگه مینشستم بعد پوزیشن و تغییر میدادم

دکترم گف تا قبل ۹ ماهگی ۱ساعتم میتونی ولی تو ۹ ماهگی ۲۰ دقیقه بیشتر نه

چرا عزیزم خیلی کمش اشکالی نداره پس مگ تو سونو نمیخابیم ب اون شکل یا واسه صدای قلبش تو مطب دکتر

منم شنیدم که نباید خوابید به بچه خون رسانی نمیشه .ادم خودشم اذیت میشه من که کمردرد میگیرم چون گودی کمرم زیاده

خب اگ بخواییم پهلو ب پهلو شیم باید بلند شیم بشینیم؟