۳ پاسخ

سلام عزیم منم تو ۶ ماهگی یبار توی دستشویی سر خوردم البته توی حالت نیمه ایستاده بودم پاهامم کبود شد خدا رو شکر طوری نشد و توی سونو هم مشکلی نبود . اگه تکون میخوره و مطمئنی زیاد فشار به شکمت وارد نشده مشکلی نداره فقط حواست به تکوناش باشه

سلام اگر تکونا اوکیه و لکه بینی اینا نداری و آب زیاد هم ازت نیومد اوکیه ولی خیلیییی مواظب باش توروخدا

منم چند روز پیش بد خوردم زمین.مثل شما دست و پام داغون شد.اما ب شکمم ضربه نخورد.نینیم خداروشکر حرکت میکرد.فرداش رفتم بیمارستان دعوام کرد گفت 6ساعت اول برامون مهمه.اما خوب ان اس تی گرفت خوب بود.اما خوب خودم میدونستم ب شکمم ضربه نخورده