۴ پاسخ

از نظر بچه زدن نیست . عکس العملهاشونه. حتی برای خودمون هم دوست داشتن رو اینطوری بیان میکنن.شما اصلا نباید برای زدن عکس العمل نشون بدید یا اسم زدن رو بیارید. همون لحظه بگو افرین که نی نی رو ناز میکنی و دستشو بگیر و اروم بکش به بچه.

عزیزم اون متوجه زدن نیست، شما یه عروسکی چیزی بگیر هی جلوش بگو نی نی نازی نازی، دستای پسرتو بگیر به حالت ناز بکش رو دست و صورت اون عروسک تا با ناز کردن آشنا بشه

منم دخترم یاد گرفته میزنه ک هیچ مو هم میکشه

آره دختر منم همینجوریه .هروقت خواس بزنه حواسشو پرت کن .بهش بگو ناز کنه بجای زدن