۹ پاسخ

قرص.دمیترون حالت تهوو کم می‌کنه ضرر هم نداره.صبحها بیسکوییت ساقه طلایی یا مادر بخور .آب کم بخور ک معدت آب زیاد جمع نکنه و هی حالت بهم بخوره.غذاها و میوه های طبع سرد کم بخور .نون سنگک بخور چون زود هضمه.سیب گلاب هم حالت تهوو کم میکنه

عزیزم تهوع تو ماه های اول که طبیعیه حالا برا بعضیا بیشتر بعضیا کمتر من هنوز گاهی کورکورانه تهوع دارم نگران نباش برطرف میشه میتونی با مشورت پزشک قرص دمیترون مصرف کنی من استفاده میکردم بعد از غذام امیدوارم بهتر بشی

سلام منم از هفته چهارم تهوعم شروع شده دکترم سرم داده هر یه روز درمیون میزنم بعد صبح قبلا اینک بلند بشم گفته یه بیسکویت یا نون سوخاری بخورم
الانم فقط اینا رو میتونم میخورم یه بیسکویته با توت فرنگی موز آب میوه هیچ غذای نمیتونم بخورم

ولی بهتر قرص نخوری
سعی کن معدتو خالی نزاری
منم از اول بارداریم تا الان اینجوریم
حالا چه قرص بخورم چه نخورم یکی هستم ولی سعی میکنم خودمو همیشه با خوردن معدمو سیر کنم حالت تتهوع به خاطر هورمن هات هستش عزیزم که اونم زود تموم میشه

دیمترون کم تر میکنه

منم بعضی وقتا اینم

آخه شنیدم کسی بالا میاره یعنی جنینش داره رشد می‌کنه

من متاسفانه چهار سال پیش سه تا سقط داشتم
علتش رشد نکردن جنین بود قلب داشتن ولی تا هفت یا هشت هفته رشد میکردند

ب۶بخور،قرص ضد تهوع هم از دکترت بپرس دکتر من دمیترون رو هم میگفت سعی کن نخوری منم خیلی شدید تهوع داشتم ولی باید دوره اش بگذره
سعی کن کم کم بخوری تا معده ات خالی نباشه صبحا مخصوصا یهم مایعات نخور،لیمو زنجبیل هم خوبه تو آب بریزی بخوری کشک نسابیده هم میتونی بذاری دهنت بزاق دهنت رو جمع میکنه بهتر میشی اینارو من امتحان کردم ولی در نهایت باید دوره اش بگذره

عزیزم من تا اوایل چهارماه این طوری بودم نمیتونستم غذا بخورم حالت تهوع داشتم اما خیلی کم بالا میاوردم سعی کن با میوه و تنقلات مثل اجیل و شیر و بیسکویت فعلا خودتو سیر کنی باید دورش بگذره من قرص دمیترون هم میخوردم بی فایده بود

همه اینا خوبه. در کنارش لیموترشم جواب میده خیلی