۵ پاسخ

سلام عزیزالتماس دعا برای همه ی ماهاکه زایمان درپیش داریم دعا کن🙏🙏🙏نگرانم نباش چه بی حسی چه بی هوشی اصلانمیفهمی من جاریم میگفت آمپول بی حسی روکه زدن هنوزداشتم میگفتم خانوم دکترمن حس دارم توروخداشروع نکنین اونم گفت باشه دیدم بچه روگذاشت بغلم گفت تموم شداصلانفهمیده بودده دقیقه هم بیشترنشده بود😂😂

سزارین یه جراحی بزرگ حساب میشه قطعا بدون درد نیست اما ترسی هم نداره من باید طبیعی زایمان میکردم که بعد از ۵ساعت درد شدید بخاطر افت ضربان قلب جنین سزارین شدم با بی حسی از کمر چون هر دو درد رو تو یه روز تجربه کردم به نظرم درد سزارین خیلی کمتر بود فقط بخیه ها یه هفته اول اذیت میکنن که اونم طبیعیه فقط باید به خودت اعتماد به نفس بدی تا ترس ازت دور بشه به لحظه ی دیدن کوچولوت فکر کنی می تونی

سلام عزیزم من دو ماه پیش سزارین شدم البته طبیعی میخواستم که نشد😉با اینکه امادگی برای سزارین نداشتم ولی اصلا سخت نبود و از عمل زایمان که چیزی متوجه نمیشی بعدش رعایت کن که خوب خوب شه و یه عمر راحت باشی فقط به نی نی که میخوای بغل کمی فکر کن😘😘😊

سلام عزیزم امید به خدا انشالله به خوبی و سلامتی زایمان کنی و فندق کوچولو رو بغل کنی سزارین هم جراحیه جراحی بدون درد که نداریم ولی ماحصلش خوبه و یه فرشته رو بغل میکنی که ارزش درد کشیدن رو داره فقط حتما از پمپ درد استفاده کن و توی خونه هم شیاف ها رو سر وقت بزار

بسلامتی عزیزم😍منم پس فردا عمل دارم فردا منم دعا کن خیلی استرس دارم... ایشالله بسلامتی جوجه تونو بغل کنین