۵ پاسخ

ادمای لاغر خیلی شکمشون بزرگ نمیشه جای نگرانی نیست

دختر عمه شوهرم تا موقع تولد بچه اش شکمش هیچ معلوم نبود حتی پسر تو شکمش بود چون پسر باشه شکم تیز میشه ولی اصلا معلوم نبود بارداره

عزیزم خیلی ها هستن ک شکمشون کوچیکه اما بچه با وزن عالی بدنیا اومده اصلا با این حرفا خودتو ناراحت نکن

خب طوری نیست که کوچیک باشه.مهم اینه بچه صحیح و سالمه و داره رشد میکنه

عزیزم منم هشت ماهگی رفتم لباس بخرم خانومه گفت میخواین کادو بدید دختره یا پسر گفتم برا نی نی خودم میخوام چشماش از حدقه زد بیرون گفت مگه شما حامله ای گفتم بله هشت ماهمه.گفت اصلاااا پیدا نیست.منم لاغرم و شکم نداشتم.نگران نباش بهتر😃😃