۹ پاسخ

بله،بیشتر خانما درحین زایمان طبیعی این اتفاق براشون میفته،و خیلی برای پرسنل دیگه عادی شده

اره بابا ولی براشون عادیع😂😂ولی از ته دل میگم مزخرفتراز زایمان طبیعی وجود نداره

من اواخر بارداری همش استرس اینو داشتم و هرچی میخوردم با ترس بود، ب دکترم گفتم گفت اصلا بهش فکر نکن همه چی بخور اونجا اتفاقی هم افتاد اشکال نداره برا اونا عادیه

قبل از این که بری اتاق زایمان تنقیت میکنن یعنی با یه وسیله ای مثل سرنگ آمپول از راه معقدت آب داخلش میکنن که حسابی معدتو خالی میکنن خیالت راحت هیچ اتفاقی نمی افته

چه بد😢😕منم ترسم همینه

منم خیلی تو فکرش بودم ولی اونجا اینقدر درد داری و که اصلا برات مهم نیست این چیزا .سعی کن روزای قبل زایمان غذای سبک بخوری

شب قبلش چیزی نخورین شیاف هم بزنین که روده ها کاملا خالی بشه

وای سوال منم هس حالا ادرار زیاد آدم خجالت نمیکشه ولی مدفوع خیلی افتضاحه 😆

اره من😶😯... ولی متوجه نمیشی وقتی پاکت میکنن میفهمی .. اون موقع فقط باید نفس بگیری وببخشید زور بدی ...