۵ پاسخ

نه اون مقداری که تو پریناتال هست جزئی بعدم دکتر که داده خودش میدونسته دیگه

من هردوتا رو مصرف ميکنم

نه عزیزم اگه نگاش کنی فک کنم ۴۰۰میلی تو مولتی باشه ویتامین دی . اصلا زیاد نیس احتیاجه بدن زن بارداره نگران نباس

چرا مشکل داره استفادهدنکن دوزش زیادی میشه مگه اینکه خیلییی کمبودویتامین دی داشته باشی توآزمایشت وگرنه باهمش زیادی میشه من دکترم وقتی دادویتامین دی معمولی روقطع کرد

من هردومصرف میکنم