۵ پاسخ

سلام عزیزم
نیم ساعت قبل رفتن استا رو بده
بعد واکسن هر چهار ساعت یکبار دو برابر وزنش قطره بده بهش و جورابش رو نم دار کن و پاش کن،تنشویه خیلی تو پایین آوردن تب کمک میکنه(آب ولرم و نمک)شکم سینه ها و زیر بغل بشور و خشک کن نمیزاره تب کنه،،،اگه خدایی نکرده تبش بالا رفت نصف شیاف استا بزار و بعد تیم ساعت تبش رو چک کن اگه نیومد پایین بازم تنشویه کن از مراتب قبل بیشتر و خشک کن و دوباره تبش رو بگیر پایین میاد،من دخترم واکسن دوماهگی تب ۳۹ کرد بردمش بیمارستان با شیاف پایین نیومد با تنشویه آوردمش پایین،حتما محیط خونه رو خنک نگهدار یادت باشه زیاد سرد کردن خونه خودش باعث تب میشه ،ی رکابی تنش کن و بزار پاهاشو بدون شلوار فقط پوشک باشه فقط ی پارچه نخی نازک بکش رو پاهاش ی موقع پاهاش درد نگیره اصلا دستمال خیس رو پیشانیش نزار چون سینوس هاش رو تحریک میکنه و دچار سردرد میشه بعدها،،،انشالله موفق باشی

بعد واکسن دوبرابر وزنش استا بده...تب حتما باید بکنه چون عکس العمل واکسنی هس ک میزنه...فقط مواظب باش تبش بالانره...روز اول کمپرس سرد روز دوم کمپرس گرم ...تا3 روز حموم نبر

سلام عزیزم من قبل اینکه ببرمش بهش استا میدم
بعدشم هرچهارساعت روز اول ،روز دومم هر شش ساعت اگر تب داشت

سلام عزیزم
بعد از واکسن هر چهار ساعت استامینوفن و روز بعدش هر شش ساعت روز اول کمپرس سرد روز دوم کمپرس گرم با روغن زیتون چرب کن

پسرمنم فرداداره قبل اینک ببریش استا بده هرچهارساعت یبار بش بده دوبرابروزنش