۴ پاسخ

من باحلقه ختنش کردم هرکی بدون حلقه بود پسرمو دید میگفت خیلی خوبه باحلقه بچه های ما اونطور اذیت شدن،پسرم فقط نیم ساعت اول یکم گریه کرد بعدش دیگه عادی و آروم بود حلقه هم بعد از شش روز افتاد

عزیزم زیر ۶ ماه با حلقه بالای ۶ ماه جراحی.حلقه خیلی راحت هست فقط با اولین ادرار کمی سوزش دارن بعد دیگه موردی نداره.

وای منکه هرکاری میکنم اینجا قبول نمیکنن ختنه کنن بخاطره کرونا . دوست شوهرمم گفته بود نکن سیستم ایمنی بدنش میاد پایین . حلقه بهتره هم زود خوب میشه هم مدل قشنگتره😉😉😉

من حلقه ختنه کردم راضیم